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THE QUESTION: 

Is it permissible for a Florida Supreme Court Certified Mediator to use the State Seal or the 
Seal of the Florida Supreme Court on business cards, advertisements and promotional 
materials? 

Sincerely, 

Certified County Mediator 
Northern Division 

SUMMARY OF THE OPINION: 

It is the opinion of the panel that it is inappropriate for a certified mediator to use the seal 
of the State of Florida or the Supreme Court on any advertisement without express 
permission. 

AUTHORITY REFERENCED: 

Statutes: Section 15.03, Florida Statutes. 

Other Authority: Supreme Court Conference Minutes 

OPINION: 

In reference to the display of the seals of the State of Florida and the Supreme Court of 
Florida, permission is required for their use on any document.  In the case of the Supreme 
Court seal, the Court has determined that the use by mediators of the court seal on business 
cards and letterhead is improper (Conference Minutes -  March 16, 1994). The approval for 
use of the State of Florida seal may be obtained from the Department of State (Section 15.03, 
Florida Statutes).  Reasoning from the foregoing, the panel believes it would be inappropriate 
for any certified mediator to use either of these seals on any advertisement without express 
consent from the aforementioned officials. 
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